Vycházkový kurz z cyklu Tajemství jihlavské architektury pokračuje třetí lekcí

23.04.2018 16:00 - 23.04.2018 17:30
Seznamujeme se s jihlavskou industriální architekturou.

PONDĚLÍ 23. 4. v 16:00
sraz na starém mostě U Jánů

INDUSTRIÁLNÍ ARCHITEKTURA I.

vzdělávací vycházkový kurz z cyklu Tajemství jihlavské architektury

200 Kč / 4 vycházky – platba předem na vrátnici galerie Komenského 10, Jihlava

50 Kč / 1 vycházka – platba na místě, přihlášení předem na jarosova@ogv.cz nebo 567 301 680

Provází Mgr. Michaela Pacherová.

 

Autor: OGV Oblastní galerie Vysočiny v Jihlavě


Oblastní galerie Vysočiny v Jihlavě

OGV usiluje o to být živou multifunkční institucí, která je aktivní součástí aktuálního kulturního dění....
567 301 681
  • Líbil se Vám tento článek?
  • Zajímal by článek někoho z vašich přátel?
  • Máte co k článku říct? Využijte komentářů...

  • Odborník předá zkušenosti s bonsajemi. Chybět nebudou ani fotografie

    25.03.2019 - 25.03.2019
    Přednáška Jiřího Jandy z klubu pěstitelů kaktusů a sukulentů Jihlava se v muzejním malovaném sále uskuteční...

    V jihlavské galerii pokračuje cyklus přednášek na témata nejen z dějin umění

    30.01.2019 - 27.03.2019
    Středeční podvečery patří v Oblastní galerii Vysočiny v Jihlavě již tradičně přednáškám.

    Chcete, aby vaše jídlo vypadalo profesionálně i na fotce? Navštivte kurz fotografování

    27.03.2019 - 27.03.2019
    Kurz focení s profesionálem Michalem Novotným. Tentokrát zaostřeno na jídlo s "profíkem" pro amatéry.

    A pod maskou tma. Po uvedení filmu proběhne diskuse s režisérkou Violou Ježkovou

    27.03.2019 - 27.03.2019
    Fasnacht - jediný protestanstský karneval na světě. Co má ale tento unikátní svátek divadla, rituálu...

    Divadelní dokument 3100°C na malé scéně Horáckého divadla

    28.03.2019 - 28.03.2019
    Autorské představení 3100°C mé krve mluví jazykem nejmladší generace, se silným akcentem na pohybovou...

    Exotika v Jihlavě. Dary moře na vašem talíři, navíc vámi připravené

    28.03.2019 - 28.03.2019
    Kurz vaření od škeblí, přes ústřice, až po humra.